TANDARTS-ENDODONTOLOOG, NVVE  erkend:

Hesam Mirmohammadi 

is afgestudeerd in 2000 als tandarts aan de universiteit van  Isfahan. Na zijn afstuderen is hij tot 2006 gewerkt in zijn eigenpraktijk. Sindsdien is hij bezig geweest met  zowel de kliniek als een PhD programma in samenwerking met  het ACTA en de Isfahan University of Medical Sciences. Zijn    PhD heeft hij in 2010 afgerond en van 2010 tot 2013 volgde hij de 3-jarige specialisatie-opleiding Endodontologie (ACTA- de Universiteit van Amsterdam). Daarna bleef hij nog verbonden aan de afdeling Endodontologie aan het ACTA als onderzoeker en docent endodontologie. . Hij is een gevraagd spreker op congressen in binnen- en buitenland, hij is de primaire auteur van een groot aantal artikelen in internationale tijdschriften, en heeft een bijdrage geleverd aan diverse boeken over dental materials en restauratieve tandheelkunde en endodontie. Hij is lid van de NVvE (Nederlandse Vereniging voor Endodontologie) en van TEN (Tandarts-endodontologen Nederland). 

Noemí Pascual Herrero                               

BIG nr. 89915493402. 

 

Noemí studeerde in 2003 af als tandarts aan de Universiteit van Barcelona in Spanje. In 2006 heeft zij hier ook een MSc in endodontologie afgerond. Sindsdien bestaan haar werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie. Noemí heeft zich in 2012 in Nederland gevestigd, waarna zij het ‘Postgraduate programme in Endodontology’ van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) heeft afgerond in 2015. Tevens is zij lid van de European Endodontic Society (ESE) en de Nederlandse Vereniging voor Endodontolgie (NvVE). 

 

Sj. D. de Groot, tandarts-endodontoloog,

 

 

Esthetische tandarts:                   

Mahzad Sedighi, DDS, MSc.      

bezig met BIG-registeratie (bijna klaar)

Na haar afstuderen in 2006 werkte ze tot 2011 in verschillende tandartspraktijken in Tehran. Sindsdien tot 2013 volgde ze de 3-jarige specialisatie-opleiding in Restorative en Esthetische tandheelkunde (Azad Universiteit van Tehran). Daarna heeft ze als specialist gewerkt in een verwijspraktijken in Tehran tot 2017 vooral had ze samenwerking met verschillende orthodontisten. Van 2017 woont ze in Nederland en zij heeft werk ervaring in een groepspraktijk in Roterdam. Momenteel werk zij in praktijk voor Endodontologie Bergen op Zoom.