dr. Hesam Mirmohammadi,  BIG nr. 29919151402 , tandarts-endodontoloog, NVvE  erkend:

Hesam is afgestudeerd in 2000 als tandarts aan de universiteit van  Isfahan. Na zijn afstuderen is hij tot 2006 gewerkt in zijn eigenpraktijk. Sindsdien is hij bezig geweest met  zowel de kliniek als een PhD programma in samenwerking met  het ACTA en de Isfahan University of Medical Sciences. Zijn PhD heeft hij in 2010 afgerond en van 2010 tot 2013 volgde hij de 3-jarige specialisatie-opleiding Endodontologie (ACTA- de Universiteit van Amsterdam). Daarna bleef hij nog verbonden aan de afdeling Endodontologie aan het ACTA als onderzoeker en docent endodontologie. . Hij is een gevraagd spreker op congressen in binnen- en buitenland, hij is de primaire auteur van een groot aantal artikelen in internationale tijdschriften, en heeft een bijdrage geleverd aan diverse boeken over dental materials en restauratieve tandheelkunde en endodontie. Hij is lid van de NVvE (Nederlandse Vereniging voor Endodontologie) en van TEN (Tandarts-endodontologen Nederland). 


 

Sj. D. de Groot, Big nr. 69021248302, tandarts-endodontoloog,NVvE erkend


dr. A.T. Moinzadeh, Big nr. 39913183002tandarts-endodontoloog, 

Amir Moinzadeh studeerde in 2004 af als tandarts aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) en van 2008 tot 2011 volgde hij de 3-jarige specialisatie-opleiding Endodontologie (Universiteit Gent). In 2016 promoveerde hij aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in een collaboratie met JWI (Julius Wolff Institut für Biomechanik und Musculoskeletale Regeneration, Charité Universitätsmedizin, Berlin). Daarna is hij nog verbonden gebleven aan de afdeling Endodontologie aan het ACTA, waar hij betrokken was in de opleiding van tandarts-endodontologen en de leergang Endodontologie.

Sinds 2011 heeft hij op verwijzing gewerkt als tandarts-endodontoloog in meerdere praktijken in zowel Nederland als België. Hij heeft een ruime ervaring in de behandeling van eenvoudige en complexe wortelkanaal(her)behandelingen en endodontische chirurgie. Hij is lid van de Bernoulli Society.Noemí Pascual Herrero, tandarts-endodontoloog                               

BIG nr. 89915493402

Noemí studeerde in 2003 af als tandarts aan de Universiteit van Barcelona in Spanje. In 2006 heeft zij hier ook een MSc in endodontologie afgerond. Sindsdien bestaan haar werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie. Noemí heeft zich in 2012 in Nederland gevestigd, waarna zij het 'Postgraduate programme in Endodontology' van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) heeft afgerond in 2015. Tevens is zij lid van de European Endodontic Society (ESE) en de Nederlandse Vereniging voor Endodontolgie (NvVE). 

Haar expertise is het uitvoeren van gecompliceerde endodontische behandelingen waaronder microscopische endodontologie en microchirurgie


Esthetische tandarts:                       

Mahzad Sedighi, DDS, MSc

Big nr. 19925147202

Na haar afstuderen in 2006 werkte ze tot 2011 in verschillende tandartspraktijken in Tehran. Sindsdien tot 2013 volgde ze de 3-jarige specialisatie-opleiding in Restorative en Esthetische tandheelkunde (Azad Universiteit van Tehran). Daarna heeft ze als specialist gewerkt in verschilende verwijspraktijken.